Key Lime Pie Cupcakes
Przepis Key Cupcakes Lime Pie może zaspokoić Amerykański głód w około 3 godziny i 5 minut. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz masło, mleko skondensowane, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. W dużej misce wymieszaj ciastka, masło, 3 łyżeczki skórki z limonki i całe jajko, aż powstanie miękkie ciasto. Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe do kubków muffin; użyj palców, aby spłaszczyć.
Piec 12 minut. Schłodzić w patelniach na regałach chłodzących.
W średniej misce, beat żółtka, mleko skondensowane, sok z limonki i kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 1 minuty lub do dobrze wymieszane.
Wlać równomiernie do częściowo upieczonych skórek, wypełniając każdą około trzech czwartych pełnych.
Piec 12 do 14 minut lub aż krawędzie są ustawione i centra są nadal miękkie. Fajne 20 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 2 dni. Pozostałą 1 łyżeczkę skórki z limonki wymieszać z lukrem. Lodowe babeczki.
Dekoruj kawałkami krakersów Grahama. Przechowywać w lodówce.