Key Lime Cake

Key Lime Cake
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 516 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i posmaruj i mąki jeden 9-by-12-by-2-calowy patelni ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej misce wymieszać żelatynę, cukier granulowany, mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Dodaj olej, sok pomarańczowy, sok z cytryny, wanilia i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Wymieszać, aż dobrze połączone.
6
Wlać ciasto równomiernie na patelnię i piec przez 35 do 40 minut. Test na doneness lekko dotykając wierzchołków lub wkładając wykałaczkę. Ostudzić ciasto na patelni przez 5 minut, a następnie przełożyć na stojak chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
W przypadku glazury: gdy ciasto jest jeszcze gorące, dobrze wymieszaj sok z limonki i cukier cukierniczy. Ciasto przekłuć widelcem, aby glazura lepiej się nasiąkła i wylać na ciasto na stojaku chłodzącym. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia podczas przygotowywania lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Na lukier: masło śmietankowe i serek śmietankowy. Ubijaj cukier cukierniczy, aż mieszanina będzie gładka i łatwa do rozprowadzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Rozłóż lukier na górze i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym12Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMasło do smarowania patelniMasło do smarowania patelni1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników454Orzechy dowolne (posiekane)cukier cukierniczy pudełkowycukier cukierniczy pudełkowy227Orzechy dowolne (posiekane)opakowanie serek śmietankowy, temperatura pokojowaopakowanie serek śmietankowy, temperatura pokojowa5largesjajka, lekko ubitejajka, lekko ubite4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzesiana mąka uniwersalnaprzesiana mąka uniwersalna3156 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana85Orzechy dowolne (posiekane)pakiet żelatyna o Smaku limonkowympakiet żelatyna o Smaku limonkowym1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisok z limonki (z około 25 małych limonek lub 4 dużych limonek regularnych)sok z limonki (z około 25 małych limonek lub 4 dużych limonek regularnych)1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn