Key Lime Bars
Key Lime Bars to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Jeśli masz jajka, sól, plus dwie łyżki soku z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 374 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj 9 na 13-calową patelnię do pieczenia
W dużej misce, ubić razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół.
Dodać sól i mąkę i ubić, aż dobrze połączone, około jednej minuty. Ciasto będzie lekko lepkie. Zanurz ręce w mące, a następnie naciśnij ciasto równomiernie na dnie patelni do pieczenia.
Piec, aż skorupa jest po prostu obracając złoty kolor, o 25 protokół.
Niech skorupa ostygnie do temperatury pokojowej.
W dużej misce, ubić razem jajka i cukier, aż dobrze połączone, o dwie minuty. Ubij w mące, aż równomiernie się wmieszasz, następnie sok z limonki i skórkę.
Polewamy ostudzoną skórką.
Piec do momentu, aż mieszanka wapna klucz jest ustawiony, o 25 protokół. Wypełnienie będzie nadal ustawiać się w miarę schładzania.
Niech bary ostygną całkowicie przed cięciem w kwadraty.