Kettle Corn
Kettle Corn to bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 2166 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz rozpakowane ziarna popcornu, olej roślinny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Słodka kukurydza Flan z Kettle Corn, Spiced Kettle Corn, oraz Maple Bacon Kettle Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu. Po rozgrzaniu wymieszać z cukrem i popcornem. Przykryć i stale Potrząsać garnkiem, aby cukier nie spalił się. Gdy popping zwolnił do raz na 2 do 3 sekund, wyjmij garnek z ognia i kontynuuj wstrząsanie przez kilka minut, aż popping się zatrzyma.
Wlać do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić duże grudki.