Kellogg ' s® Chocolate Scotcheroos
Kellogg ' s® Chocolate Scotcheroos wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz chipsy toffi, masło orzechowe, syrop kukurydziany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Chocolate Scotcheroos, Chocolate Scotcheroos, oraz Chocolate Scotcheroos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić syrop kukurydziany i cukier w rondlu 3-quart. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina zacznie się gotować.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem orzechowym.
Dodaj płatki Kellogg ' s ® Rice Krispies®. Wymieszać, aż będzie dobrze pokryte. Naciśnij mieszaninę na patelnię o wymiarach 13 x 9 x 2 cale pokrytą natryskiem do gotowania. Odstawić.
Roztopić czekoladę i chipsy karmelowe razem w 1-ćwiartkowym rondlu na małym ogniu, stale mieszając.
Rozprowadzić równomiernie na mieszaninie zbóż.
Pokroić na 2 x 1-calowe paski, gdy ostygnie.