Kedgeree Risotto

Kedgeree Risotto
Przepis kedgeree Risotto jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 5,86 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 964 kalorie. Ten przepis z nigella.com ma 298 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, kurkumę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kedgeree, Kedgeree, oraz Kedgeree dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój plamiaka na dwa lub więcej kawałków, aby zmieścił się na patelni (najlepiej z pokrywką).
Składniki, których będziesz potrzebować
PlamiakPlamiak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać trochę pieprzu, liść laurowy, ostrze maczugi, jeśli masz, i gałązkę pietruszki, i zalać wodą. Przykryć patelnię pokrywką lub szczelnie zamkniętą folią i doprowadzić do wrzenia. Obrócić i dusić plamiaka przez 3-5 minut tak, że ryba jest gotowane przez, ale nie rozpada się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
PlamiakPlamiak
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć szpatułką z rowkiem i owinąć plamiak w folię i odcedzić płyn z patelni, odcedzając go do miarki. Przygotuj płyn w dzbanku do 1 litra / 4 szklanki z wrzącą wodą i dodaj granulki bulionu warzywnego lub kostkę lub cokolwiek używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
PlamiakPlamiak
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać ten płyn do rondla i umieścić na małym ogniu.Na pobliskim palniku, w dość szerokim rondlu, podgrzać 30g / 2 łyżki masła i oleju. Pokroić por, a następnie drobno pokroić w kółka, dodając go do tłustej patelni. Gotować delikatnie przez około 5 minut, aż por zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać ryż na patelnię i dobrze obrócić w oleju maślanym, aż posiekany i błyszczący, a następnie wymieszać przyprawy i skórkę z cytryny. Podgrzej ogień i dodaj wino, mieszając, aż zostanie bąbelkowo wchłonięte. Następnie w pobliskim rondlu dodaj chochlę z zarezerwowanego płynu do gotowania ryb wymieszanego z bulionem warzywnym, mieszając, aż do wchłonięcia, a następnie kontynuuj chochlę po chochliku, aż ryż będzie ugotowany i lepki - około 20 minut - i płyn zużyje się lub prawie cały. Prawdopodobnie nie muszę Ci przypominać, ale pozwól mi w każdym razie: ważne jest, aby każda Chochla została wchłonięta przed dodaniem następnej.W międzyczasie umieść jaja przepiórcze na patelni z zimną wodą i zagotuj. Gdy woda się zagotuje, odcedzić jajka i umieścić je w misce z zimną wodą, uruchamiając kran na chwilę nad nimi, aby upewnić się, że przestają gotować.Po osiągnięciu właściwego punktu z risotto, a ryż jest gotowy, dodać ryby, minimalnie płatkowane widelcem lub palcami, do ryżu wraz z pozostałym masłem i sokiem z cytryny, bicie dobrze, off ciepła, z drewnianą łyżką, aby upewnić się, że wszystko jest kremowy i dobrze połączone. Łyżka risotto na duży talerz Tak, że jest dość płaski, dodać obrane i połówki przepiórki jajka au choix i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
PrzepiórkiPrzepiórki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn