Kawior Z Bakłażana

Kawior Z Bakłażana
Kawior z bakłażana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pomidory, bakłażan, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kawior Z Bakłażana, Sałatka Z Bakłażana/Kawioru, oraz Caviar D ' Aubergine (pasta z bakłażana) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Olej bakłażan, paprykę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
PomidorPomidor
PaprykaPapryka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić je na blasze do pieczenia i umieścić w piekarniku. Piec do miękkości, o 20 protokół. Obrać bakłażan, paprykę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
PomidorPomidor
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Podsmażyć mieloną cebulę i czosnek. Umieścić mieszaninę w robocie kuchennym i dodać mieszankę czosnek-cebula, ocet, sok pomarańczowy, kolendra, oliwa z oliwek, jogurt i sól i pieprz. Złóż posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
KolendraKolendra
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn