Kawior i Rhode Island Johnnycakes
Kawior i Rhode Island Johnnycakes mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 42 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kawioru, soli koszernej, mielonej mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Gorące Parówki Rhode Island Style, Rhode Island Clam Chowder, oraz Rhode Island Gotowane Na Parze Małże dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę mąki kukurydzianej i soli w średniej misce.
Połączyć 3/4 szklanki wrzącej wody i mleka; dodać do mieszanki mąki kukurydzianej, mieszając do wymieszania. Złożyć kukurydzę.
Upuść mieszaninę łyżeczkami do herbaty, partiami, na gorącą, nieprzywierającą patelnię szczotkowaną olejem. Gotować, aż szczyty są pokryte pęcherzyków i krawędzie wyglądają gotowe; obrócić i gotować drugą stronę. Ostudzić i podawać z kawiorem.
Uwaga: mąkę kukurydzianą Johnnycake można zamówić w Gray ' s Grist Mill, Inc., w Rhode Island na 508/636-6075