Kawa Toffi Crunch
Kawa toffi Crunch to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 32 porcjami. Ten napój ma 52 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wanilię, cukier, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Toffi Crunch Coffee Sundaes, Muffiny Czekoladowo-Kawowe Toffi Crunch, oraz Spice Cake with coffee toffi Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 12 na 17 cali. obramowana patelnia do pieczenia. Odmierz wanilię i odstaw na bok.
W 2-do 3-qt. rondel na średnim ogniu, wymieszaj cukier, masło, 1/4 szklanki wody, syrop kukurydziany i espresso w proszku, aż masło stopi się i nie widzisz już kryształków cukru. Zwiększyć ciepło do wysokiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie 300 na termometrze cukierków, 4 do 5 minut. Szybko wyjąć z ognia i ostrożnie wymieszać wanilią(mieszanina będzie bąbelki). Natychmiast rozprowadzić cienko w przygotowanej patelni do pieczenia i ostudzić do twardego, o 20 protokół.
Flex patelnia do uwalniania toffi. Jeśli używasz do polewania ciasta, drobno posiekać tyle, aby 1 1/4 szklanki. Rozbij Pozostałe toffi na małe kawałki i rezerwy do dekoracji. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.