Katsu wieprzowe z szybkimi ogórkami z marchwi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj wieprzowinę Katsu z szybkimi ogórkami z marchwi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka destylowanego octu, jajka, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Japońska Wieprzowina Katsu, Wieprzowina Katsu z lepkim ryżem, oraz Szybkie Ogórki.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ocet, wodę, cukier, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Używając obieraczki do warzyw, ogol jak najwięcej wstążek z marchwi. Wrzucić marchew i szalotki z sosem.
Lekko ubić jajko w płytkiej misce.
Połącz panko, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu na dużym talerzu.
Funt kotlety wieprzowe do 1/8 cala grubości między 2 arkusze folii z płaskim boku pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta. Doprawić obie strony po 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Zalać jajkiem, wypuszczając nadmiar kapania, a następnie panko, naciskając, aby pomóc przylegać.
Rozgrzać 3 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyska. Kotlety gotować (w partiach, jeśli to konieczne), obracając raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, 4 do 5 minut, dodając pozostałą łyżkę oleju, jeśli to konieczne.
Odcedzić krótko na papierowych ręcznikach i podawać z ogórkami z marchwi.