Kataloński Pieczony Okoń Morski

Kataloński Pieczony Okoń Morski
Kataloński palony okoń morski jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 33g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, liście pietruszki, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona Ryba Catalán, Warzywa Pieczone Po Katalońsku (Escalivada), oraz Pan-pieczony bas w paski z prażonymi karczochami, pieczarkami i marmoladą pomidorową.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn