Kasztany Wodne Zawinięte W Bekon

Kasztany Wodne Zawinięte W Bekon
Kasztany wodne owinięte boczkiem wymagają około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 151 kalorii. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 49 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką bekon, brązowy cukier, keczup i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 10%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem, Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pokrój paski boczku na trzy części; owiń pasek wokół każdego kasztana wodnego i zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Miejsce w bezbramkowej 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piecz w temperaturze 375° przez 25 minut lub do momentu, gdy boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
W międzyczasie w małym rondelku połącz keczup i brązowy cukier; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Usuń kasztany do ręczników papierowych; odcedzić. Zanurz w mieszance ketchupu;umieść w lekko natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu nad kasztanami. Wróć do piekarnika na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn