Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem

Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem
Kasztany wodne owinięte boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka boczku, kasztany wodne, kawałki ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść 1 plasterek kasztanowca wodnego na 1 kawałku ananasa; zawiń z 1 kawałkiem boczku. Powtórz procedurę z pozostałymi kasztanami wodnymi, ananasem i bekonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Miejsce, szew boki w dół, w lekko natłuszczonej patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Piec w temperaturze 400 przez 20 do 25 minut; obustronnie podlewać sosem teriyaki. Włączyć i piec 20 więcej minut lub aż bekon jest chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn