Kasza Wołowa Z Natką Pietruszki Kuskus

Kasza Wołowa Z Natką Pietruszki Kuskus
Potarty kawą mostek wołowy z natką pietruszki kuskus jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 898 kalorii, 62g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, pomidory w puszkach, wielobarwną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kawa Po Turecku-Przetarty Mostek, Kawa Po Turecku-Przetarty Mostek, oraz Przystawka palona z kawą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz 2 łyżki ras el hanout, mieloną kawę i 1 łyżeczkę soli. Masuj obficie po całym mostku. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa MielonaKawa Mielona
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu w dużym holenderskim piekarniku, aż ledwo pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać mostek i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane, o 5 protokół. Druga strona Flip i brown, 4 do 5 minut dłużej.
5
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać paprykę i cebulę i gotować, mieszając często, aż dopiero zaczynają zmięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać pastę pomidorową, ketchup, pozostałą łyżkę ras el hanout i pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać i pozostawić do brązowienia, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ras El HanoutRas El Hanout
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodać czosnek i zakonserwowaną skórkę z cytryny lub cytryny. Gotować dwie minuty, mieszając, a następnie dodać czerwone wino. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez minutę przed dodaniem pomidorów, bulionu i liści laurowych. Jeśli mięso nie jest pokryte cieczą, dodaj trochę więcej wody, aż zostanie zanurzone w cieczy. Powrót do wrzenia, przykryć, i przenieść do piekarnika gotować aż łatwo rozdrobnione z przetargu widłowego, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Gdy mięso jest prawie gotowe, podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu ustawionym na średnie ciepło. Gdy olej się połyskuje, dodajemy kuskus, mieszamy i odstawiamy do tostu na 3 minuty przed dodaniem wywaru. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Zdjąć z ognia i przykryć.
11
Po zakończeniu mięsa wyjmij je z garnka. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Za pomocą ostrego noża pokrój mostek na ziarno na plastry o grubości 1/4". Puch kuskus widelcem i udekorować natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Podawać natychmiast z sosem i kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn