Karmelowo-Nerkowcowe Batony
Karmelowo-nerkowca bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 140 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka skracania, jajka, orzechy nerkowca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Słone Batony Nerkowca-Karmel, Cashew Caramel Cracker Bars, oraz Batony Karmelowe Solone Nerkowca.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (jeśli używasz ciemnej lub nieprzywierającej patelni, rozgrzej piekarnik do325). Patelnia natryskowa 15x10x1-calowa z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat skrócenie, masło, cukier granulowany i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jajkach i wanilii. Beat w mące, cynamon i soda oczyszczona, skrobanie miski od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać 1 filiżankę nerkowca.
Ciasto rozłożyć na patelni.
Piec 20 do 25 minut lub do złotego koloru. Fajne 10 minut.
Tymczasem w rondlu 2-quart rozgrzać karmelki i mleko na średnim ogniu, często mieszając, aż karmelki się stopią; utrzymywać ciepło.
Karmel rozprowadzić na lekko schłodzonych batonach.
Posypać pozostałe 1/2 szklanki nerkowca na Karmelu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.