Karmelowo-Czekoladowe Batoniki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj karmelowo-czekoladowych ciasteczek. Ten przepis służy 16 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać kęsy z mlecznej czekolady, jajka, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelowe Batoniki Czekoladowe, Karmelowo-Czekoladowe Batoniki, oraz Czekoladowe Chipsy Solone Karmelowe Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia i sól. Beat brązowy cukier i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać wanilię, ubijając do wymieszania. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać kęsy z mlecznej czekolady, aż się połączą.
Rozłóż ciasto na lekko nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni. Mikrofalowe karmel bitów i śmietany w kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na średnim (50% mocy) 2 minut lub do stopienia, mieszając w odstępach 30 sekund.
Wlać mieszaninę karmelową na ciasto i delikatnie obracać nożem.
Piec 35 do 40 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. (Centrum wzrośnie I spadnie podczas pieczenia.) Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (około 1 godziny) przed cięciem.
Uwaga: testowaliśmy z bitami karmelowymi Kraft Premium.