Karmelowo-Czekoladowe Batoniki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek karmelowo-czekoladowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 49 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz karmelki, półsłodką czekoladę Piekarską, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki czekoladowo-karmelowe, Batoniki Czekoladowo-Karmelowe, oraz Karmelowo-Czekoladowe Batoniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasteczka umieścić w jednej warstwie na patelni 13x9 cali.
Karmelki mikrofalowe i mleko w misce do mikrofalówki na wysokości 2 do 3 min. lub do momentu całkowitego stopienia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po każdej minucie. Łyżka nad ciasteczkami; rozprowadzić łopatką, tworząc równomierną warstwę na patelni.
Posypać kokosem, skropić czekoladą.
Odstawić 10 min. lub do momentu, aż karmel będzie jędrny, przed pokrojeniem deseru w batony.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka bardzo dobrze komponują się z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "