Karmelowo-czekoladowa Krówka warstwowa może być właśnie deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 105 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 96. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier granulowany, półsłodkie chipsy czekoladowe, chipsy do pieczenia wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Warstwowa Krówka Miętowo-Czekoladowa, Warstwowa Krówka Czekoladowo-Orzechowa, oraz Warstwowa Biała Czekolada Peppermint Mocha Fudge.
Instrukcje
1
Linia 13x9-calowa patelnia z folią, rozciągająca folię na boki patelni; folię natryskową sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
2
Do Karmelowych Krówek
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Krówka
3
Warstwę, w ciężkim 3-ćwiartkowym rondlu, gotować brązowy cukier, 1/4 szklanki masła i 3/4 szklanki odparowanego mleka na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Brązowy Cukier
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować delikatnie bez mieszania 5 minut.
5
Zdjąć rondel z ognia. Wymieszać w 2 szklanki pianki, chipsy waniliowe i 1 łyżeczka wanilii; mieszać aż pianki i frytki są stopione i mieszanina jest gładka. Wymieszać posiekane orzechy włoskie. Szybko rozprowadzić mieszaninę na patelni. Przechowywać w lodówce 30 minut przed przygotowaniem warstwy krówki czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha Włoskiego
Pianki
Czekolada
Wanilia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Frytki
Krówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
6
Do Krówek Czekoladowych
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krówka
7
Warstwę, w ciężkim 3-ćwiartkowym rondlu, gotować cukier granulowany, 1/4 szklanki masła i 3/4 szklanki odparowanego mleka na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Mleko Odparowane
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować delikatnie bez mieszania 5 minut.
9
Zdjąć rondel z ognia. Wymieszać w 2 szklanki marshmallows, chipsy czekoladowe i 1 łyżeczka wanilii; mieszać aż marshmallows i frytki są stopione i mieszanina jest gładka. Beat 30 sekund z łyżką, aż błyszczący. Szybko rozprowadzić mieszaninę na warstwie karmelowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Pianki
Karmel
Wanilia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Frytki
Krówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Posypać połówki orzecha włoskiego i kawałki krówki; naciśnij delikatnie do krówki. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki I Kawałki Orzecha Włoskiego
Krówka
11
Usuń krówkę z patelni, podnosząc folię; usuń folię z boków krówki. Długim nożem pokrój krówkę na 12 rzędów po 8 rzędów. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.