Karmelowe Myszy Gruszkowe

Karmelowe Myszy Gruszkowe
Karmelowe myszy gruszkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gałkę muszkatołową, przyciski cukierków, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki Karmelowo-Gruszkowe Z Lukrem Karmelowym, Munchable Mice, oraz Babeczki Z Myszami.

Instrukcje

1
Wyłożyć blachę papierem pergaminowym lub folią. Spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Tuż przed wykonaniem karmelu, rdzeń i pokroić gruszki na osiem klinów, stępiając ciętą stronę, aby mogła leżeć na płaskiej powierzchni obrać stronę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Umieść szaszłyk w każdym klinie, przykryj papierowym ręcznikiem i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Połącz cukry, syrop kukurydziany, masło, 1/2 szklanki ciężkiej śmietany, wanilii i gałki muszkatołowej w ciężkim garnku z sosem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką. Gdy mieszanina dojdzie do szybkiego wrzenia, powoli dodaj pozostałą śmietanę, utrzymuj gotowanie mieszaniny. Pamiętaj, aby wytrzeć dodatkowy cukier z boku garnka. Przymocuj termometr cukierkowy do boku garnka z zanurzoną końcówką. Gotuj mieszaninę energicznie, delikatnie mieszając, aż mieszanina zarejestruje 240 stopni F na termometrze cukierkowym, około 10 minut. Natychmiast usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wlej karmel do średniej żaroodpornej miski za pomocą gumowej szpatułki, aby nie zeskrobać dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Pozwól karmelowi odpocząć, aż lekko zgęstnieje i ostygnie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
7
Usuń nadmiar wilgoci z gruszek za pomocą ręczników papierowych. Zanurz gruszki całkowicie w karmelu, wirując, aż do całkowitego pokrycia, pozwól, aby nadmiar lekko kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Umieścić na przygotowanej patelni. Udekoruj czarnym sezamem na oczy i nosy cukierków, podczas gdy karmel jest nadal miękki. Powtarzaj, aż wszystkie gruszki zostaną zanurzone. Pozostawić do ostygnięcia, aż firma około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sezam CzarnySezam Czarny
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Serw.
10
Halloween Web 2008
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn