Karmelowe Batony Jabłkowe I
Karmelowe batoniki z jabłkami i może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka orzechów włoskich, mąka, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Karmelowe batony jabłkowe III, oraz Karmelowe Batony Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj patelnię 15 x 10 x 1 cal.
Na małej patelni na małym ogniu roztopić masło lub margarynę. W dużej misce, połączyć 2 szklanki mąki, 2 szklanki szybkiego gotowania owsa, brązowy cukier, soda oczyszczona, i roztopione masło lub margarynę.
Wymieszać do kruchości. Na nasmarowaną patelnię wcisnąć połowę mieszaniny (około 2-1/2 szklanek). Odłóż resztę.
Na małej patelni na średnim ogniu połącz polewę karmelową i 1/2 szklanki mąki. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Ciągle mieszając, gotuj przez 2 lub 3 minuty, aż lekko zgęstnieje.
Na upieczoną skórkę rozłożyć jabłka i orzechy.
Gorącą mieszankę karmelową równomiernie polać jabłkami i orzechami.
Posypać reserved crumbly mieszaniny równomiernie na górze.
Powrót patelni do piekarnika.
Piec 20-25 minut lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić na patelni.
Pokroić w kratki. (Chłodzenie ułatwia cięcie). Przechowywać szczelnie przykryty.