Karmelowa Bułka Z Bananem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bułka z ciasta bananowego z nadzieniem karmelowym, Karmel Jabłko Cynamon Roll Ciasto Kawowe, oraz Cynamon Roll Banan Chleb Arkusz Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Linia A smarowana 15 W. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia z woskowanym papierem; nasmaruj Papier i odstaw na bok.
W dużej misce, beat jaj jaja na dużej prędkości przez 5 minut lub aż gęste i w kolorze cytryny. Stopniowo ubić w 1/2 szklanki cukru. Wymieszać wanilią. Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia przesiać dwa razy; stopniowo dodawać do mieszaniny jaj i dobrze wymieszać (ciasto będzie bardzo gęste). Wymieszać ze skórką z banana i cytryny.
W dużej misce z czystymi ubijaczami ubijaj białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijać w pozostałym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo złożyć do ciasta.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 375° przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Ostudzić przez 5 minut. Odwróć na ręcznik kuchenny posypany cukrem cukierniczym. Delikatnie odkleić woskowany papier.
Roll up ciasto w stylu galaretki ręcznik roll, począwszy od krótkiej stronie. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Do napełniania, w dużej misce, beat twarogu i brązowego cukru, aż będzie gładka. Ubić wanilią; złożyć ubitą polewą. Rozwiń ciasto; rozłóż nadzienie na torcie do 1/2 cala. krawędzi.
Zwiń ponownie; umieść stronę szwu w dół na talerzu do serwowania. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Tuż przed podaniem posypać cukrem cukierniczym i skropić polewą karmelową. Przechowywać w lodówce resztki.