Karmelowa Bułka Z Bananem

Karmelowa Bułka Z Bananem
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bułka z ciasta bananowego z nadzieniem karmelowym, Karmel Jabłko Cynamon Roll Ciasto Kawowe, oraz Cynamon Roll Banan Chleb Arkusz Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Linia A smarowana 15 W. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia z woskowanym papierem; nasmaruj Papier i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W dużej misce, beat jaj jaja na dużej prędkości przez 5 minut lub aż gęste i w kolorze cytryny. Stopniowo ubić w 1/2 szklanki cukru. Wymieszać wanilią. Mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia przesiać dwa razy; stopniowo dodawać do mieszaniny jaj i dobrze wymieszać (ciasto będzie bardzo gęste). Wymieszać ze skórką z banana i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce z czystymi ubijaczami ubijaj białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijać w pozostałym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo złożyć do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec w temperaturze 375° przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Ostudzić przez 5 minut. Odwróć na ręcznik kuchenny posypany cukrem cukierniczym. Delikatnie odkleić woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Roll up ciasto w stylu galaretki ręcznik roll, począwszy od krótkiej stronie. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Do napełniania, w dużej misce, beat twarogu i brązowego cukru, aż będzie gładka. Ubić wanilią; złożyć ubitą polewą. Rozwiń ciasto; rozłóż nadzienie na torcie do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Zwiń ponownie; umieść stronę szwu w dół na talerzu do serwowania. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Tuż przed podaniem posypać cukrem cukierniczym i skropić polewą karmelową. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Zwykła WodaZwykła Woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn