Karmelizowany Schab z jabłkami
Karmelizowany Schab z jabłkami to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, ocet balsamiczny, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Schab wieprzowy z jabłkami, Schab pieczony z jabłkami, oraz Jabłka i schab-Crockpot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Przetrzyj czosnek na powierzchni przyciętego schabu.
Rozgrzać dużą patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę i cebulę; gotować 10 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Umieść wieprzowinę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Posypać mieszaniną cukru na pieczeni. Cebulę ułożyć wokół wieprzowiny i skropić octem.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać jabłka, i smażyć 5 minut lub do złotego koloru.
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika i ułóż jabłka wokół wieprzowiny; zmniejsz ogień do 350 i gotuj dodatkowe 20 minut lub aż wieprzowina zostanie wykonana.
Wlać kapieli z patelni do średniego rondla i gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (około 14 minut).
Skropić wieprzowiną, jabłkami i cebulą.