Karmelizowana Zapiekanka Z Kopru Włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj karmelizowanej zapiekanki z kopru włoskiego. Ten przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, Cebulki kopru włoskiego, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Z Kopru Włoskiego, Zapiekanka z kopru włoskiego, oraz Zapiekanka Z Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodaj koper włoski; przykryj. Gotować 5 min.; wymieszać. Gotować, nieosłonięte, 20 do 22 min. lub do czasu, aż warzywa będą miękkie i złociste, mieszając od czasu do czasu.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać majonez i musztardę w średniej misce; wymieszać z serem.
Dodać do mieszanki warzywnej; wymieszać. Łyżka do 9-calowego talerza ciasta rozpylonego sprayem do gotowania.
Wymieszać okruchy krakersów i masło; posypać mieszanką warzywną.
Piec 8 do 10 min. lub do momentu podgrzania mieszanki warzywnej, a góra jest złotobrązowa.