Karmelizowana Pizza Z Cebulą I Pomidorami
Karmelizowana Pizza z cebulą i pomidorami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 18 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jeśli masz klasyczny balsamiczny sos winegret, pomidory koktajlowe, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Karmelizowana cebula, suszone pomidory i Pizza Chorizo, Ziemniaki, kozi ser, karmelizowana cebula i pomidorowa Pizza, oraz Karmelizowana Pizza Z Cebulą I Figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować na maśle na dużej patelni na średnim ogniu 15 do 20 min. lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sos; gotować na średnim ogniu 10 min. lub dopóki cebula nie zostanie karmelizowana, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Rozgrzać piekarnik do 232°. nacisnąć idealne ciasto do pizzy parmezan na dno patelni 15x10-1 cala natryskiwane sprayem do gotowania.
Odstawić 10 min. Top z cebulą, serem i pomidorami.
Piec na Dolnym stojaku piekarnika 17 do 18 min. albo aż skorupa będzie złotobrązowa.
Bazylia łza; posypać pizzę.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto