Karmelizowana kruszonka z dyni i gruszki
Karmelizowana kruszonka z dyni i gruszki to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka syropu klonowego, kawałki orzecha włoskiego, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelizowana tarta z gruszką i orzechami laskowymi, No-Bake karmelizowana kruszonka jabłkowa z lodami z ciasta dyniowego / / Vegan & GF, oraz Ciasto Gruszkowe Z Kruszonką.
Instrukcje
W patelni nonstick na średnim ogniu, połączyć gruszki, 4 łyżki masła,syrop klonowy, wanilia, i przyprawy i gotować, aż gruszki będą miękkie, 9 do 10 protokół.
Dodać dynię i gotować przez 1 do 2 protokół.
Umieść mąkę, brązowy cukier i pozostałe masło w misce. Palcami, pracy masło do suchych składników, aż duże okruchy tworzą.
Dodać orzechy włoskie i dobrze połączyć.
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali rozłóż mieszankę Dynia-gruszka równomiernie na dnie.
Posypać polewa nad nim i piec, aż złoty brąz i bulgotanie, o 40 do 50 protokół.