Karmelizowana czerwona cebula, prosciutto i tarta z pieczarkami

Karmelizowana czerwona cebula, prosciutto i tarta z pieczarkami
Przepis karmelizowana czerwona cebula, prosciutto i tarta z pieczarkami mogą być wykonane w mniej więcej 1 godzinę i 25 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 887 kalorii, 15g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 70 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz kozi ser, cebulę, grzyby z otwartym kubkiem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Karmelizowana Tarta Z Czerwoną Cebulą I Orzechami Piniowymi, Karmelizowana tarta z czerwoną cebulą, Fetanem i boczkiem, oraz Karmelizowana Tarta Cebulowa.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju, dodać cebulę i delikatnie gotować, aż zmięknie, około 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać tymianek, ocet, sól i pieprz i gotować przez 5 minut więcej, mieszając od czasu do czasu, aby zatrzymać ich spalanie. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Rozwałkować ciasto, przyciąć do okrągłej 28 cm, a następnie położyć na nieprzywierającej blasze do pieczenia (lub wyłożonej papierem do pieczenia). Widelec ciasto na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Rozłóż cebulę na cieście do 3 cm od krawędzi. Porwij prosciutto na paski i ułóż na cebuli w efekt pofalowany. Ułóż grzyby na wierzchu i posmaruj je zarezerwowanym olejem. Ser pokroić lub pokruszyć i ułożyć na tarcie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
ProsciuttoProsciutto
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Popchnij stronę tarty palcami, aby utworzyć krawędź.
7
Piec przez 30-35 minut, aż brzegi ciasta będą nadmuchane i grzyby będą miękkie. Ostudzić przez kilka minut, a następnie rozsypać rakietą tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje do tarty. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn