Karmelizowana czerwona cebula i Pizza figowa
Karmelizowana czerwona cebula i Pizza figowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2186 kalorii, 77g białka, oraz 103g tłuszczu każdy. Na $9.44 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto do pizzy, sól, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowana Pizza Z Cebulą I Figami, Karmelizowana cebula ' N ' Gruszka Pizza, oraz Karmelizowana Pizza z cebulą i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Umieść kamień do pizzy lub blachę do pieczenia w piekarniku.
Na patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 12 protokół.
Dodać ocet, sól i pieprz; wymieszać i gotować przez 5 minut.
Rozwałkuj ciasto między 2 kawałkami pergaminu do średnicy 10 cali.
Usuń górny arkusz pergaminu i równomiernie przykryć ciasto zarówno serem, figami, orzechami włoskimi, połową cebuli i oregano.
Zmniejsz piekarnik do 232° i przenieś pizzę (na pergaminie)na kamień do pizzy lub blachę do pieczenia.
Piec, aż ser będzie złoty i crust jest chrupiące, o 12 protokół.
Pozostaw na 5 minut przed krojeniem na 8 klinów i podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.