Karmelizowana Cebula Boczek Pizza
Przepis karmelizowana cebula boczek Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 45 minut. To danie główne ma 3923 kalorii, 135g białka, oraz 110 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 16,21 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe musselman ' s®, nieobrobioną skórkę pizzy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Karmelizowana Cebula Boczek Pizza, Karmelizowana Pizza z cebulą i boczkiem, oraz Pizza z ziemniaków, boczku i karmelizowanej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Na średniej patelni lub żeliwnej patelni rozgrzać oliwę z oliwek i roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę. Wrzucić cebulę do herbu.
Niech cebula gotować, bez mieszania, przez około 5 protokół. Po 5 minutach podsmażamy cebulę i dodajemy szczyptę soli.
Niech cebula gotować przez kolejne 5-7 minut, bez mieszania.
W tym momencie wyjmij patelnię z ognia na chwilę i dodaj ocet balsamiczny. Mieszać do włączenia.
Miejsce patelnia z powrotem na ciepło i kontynuować gotowanie, aż cebula są karmelizowane i rozbite, o innym 10 protokół lub tak.
Zdjąć z ognia i odstawić, aż będzie gotowa do zbudowania pizzy.
Miejsce unbaked pizza crust na arkuszu cookie lub kamień pizzy i piec przez 10 minut.
Równomiernie rozprowadzić masło jabłkowe na skórce i posypać szczyptą płatków czerwonej papryki na maśle jabłkowym.
Karmelizowaną cebulę posmarować masłem jabłkowym, a następnie posypać równomiernie posiekanym boczkiem i orzechami pekan. Top z rozdrobnioną goudą.
Umieścić w piekarniku (jeszcze w temperaturze 450 stopni F) i piec przez dodatkowe 8-12 minut, lub aż ser będzie bulgotanie i brązowieje.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na około 5 minut przed krojeniem.
Plaster pizzy i top każdy plaster świeżą rukolą dziecka do końca.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.