Karmelizowana Balsamiczno-czerwona zupa cebulowa z grzankami z serem

Karmelizowana Balsamiczno-czerwona zupa cebulowa z grzankami z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1549 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, pieprz, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowana cebula i zupa grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera, Krem z karmelizowanej cebuli i serów z domowymi grzankami, oraz Gruyere, szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser z jabłkową glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu przez minutę.
Dodać olej i zawirować, aby pokryć dno patelni, a następnie dodać masło. Po rozpuszczeniu dodać pokrojoną cebulę i sól, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmieni kolor na złoty, o 30 protokół.
Dodaj ocet balsamiczny, sos sojowy i musztardę, dobrze wymieszaj i gotuj przez pięć minut.
Wlać sześć szklanek wody i włączyć ciepło do wysokiej. Gdy dojdzie do wrzenia, zmniejsz ogień do niskiego poziomu, częściowo przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 177°.
Kromki chleba ułożyć na blasze pokrytej folią aluminiową.
Przełożyć blachę do piekarnika i gotować przez pięć minut. Ostrożnie usuń arkusz i włącz brojlery. Podziel ser między kromki chleba. Ustaw arkusz pod brojlerem na jak długo trwa stopienie sera, o 30 sekund.
Wyjmij arkusz, wyłącz ciepło i odstaw na bok.
Zupę doprawiamy czarnym pieprzem i w razie potrzeby większą ilością soli. Zupę wrzucić do miski i ułożyć na grzance.