Karmelit Owsiany
Owsianka Carmelitas może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 55. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, donice orzechy włoskie, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Karmelit Owsiany, Karmelit Owsiany, oraz Karmelit Owsiany.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach. Karmelki i mleko gotować w rondlu na małym ogniu 10-15 min. lub aż sos będzie gładki, często mieszając.
5 kolejnych składników wymieszać w dużej misce.
Pokrój w maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grubą okruchy; naciśnij 3 szklanki na dno przygotowanej patelni.
Rozłóż czekoladę na skórce; top z orzechami, sosem karmelowym i pozostałą mieszaniną okruchów.
Piec 25 min. albo aż do złotego brązu. Całkowicie fajne. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed cięciem na pręty. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do schłodzenia.