Karczochy Nadziewane: Carciofe Ripieni

Karczochy Nadziewane: Carciofe Ripieni
Nadziewane karczochy: Carciofe Ripieni może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 16 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 55 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Jumbo karczochy, pietruszka liści, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Carciofi Ripieni: Nadziewane Karczochy, Carciofi Ripieni (Nadziewane Karczochy), oraz Karczochy Nadziewane (Carciofi Ripieni) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć 4 ćwiartki wody sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać karczochy i blanszować przez 20 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
Odcedzić, ostudzić i odstawić.
4
Usuń zewnętrzną warstwę liści z karczochów i pokrój karczochy w ćwiartki. Użyj małego noża, aby usunąć kolczaste zadławienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wymieszać pokrojony czosnek, Parmigiano, pietruszkę i oliwę z oliwek extra-virgin luźno.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Jamę każdego karczocha przyprawiamy solą i pieprzem, a liście i wokół nich doprawiamy mieszanką serowo-czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Karczochy włożyć do płytkiego naczynia do pieczenia, wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Usuń i pozostaw 10 minut.
10
Podawać natychmiast lub podawać w temperaturze pokojowej jako antipasto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia25
Magazyn