Karczochy i fasola szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj karczochów i fasolki szparagowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowane w wodę karczochy serca, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczochy duszone z fasolką szparagową i boczkiem, fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, oraz Fettuccine z karczochami i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę włożyć do kosza na parowiec.
Umieścić w rondlu powyżej 1 w. wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i parować przez 6-8 minut lub do chrupkości-przetargu.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Na patelni nonstick, toast okruchy chleba na średnim ogniu w 1 łyżka oleju; odstawić. W tej samej patelni, podsmażyć cebulę i czosnek w pozostałym oleju do miękkości.
Dodać karczochy, sól, pieprz i zastrzeżone fasoli. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż do ogrzania. Przed podaniem posypać serem i bułką tartą.