Karczoch Vichyssoise

Karczoch Vichyssoise
Karczoch Vichyssoise może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka karczocha serca, pół na pół, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Vichyssoise, Vichyssoise, oraz Vichyssoise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 4 składniki do wrzenia w dużym niereaktywnym rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Puree do wygładzenia w 2 partiach w robocie kuchennym, dodając 1/4 szklanki pół na pół i pół marynowane karczochy serca do każdej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowane Karczochy SercaMarynowane Karczochy Serca
Pół Na PółPół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Przenieś każdą partię do dużego, niereaktywnego dzbana.
4
Wymieszaj pozostałą 1 szklankę pół na pół, mleko, sól i pieprz. Aby uzyskać dodatkową cierpkość, w razie potrzeby, wymieszaj 1 do 2 łyżek zastrzeżonego płynu karczochowego. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Ubijamy, kadzi do schłodzonych misek do zupy i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa ChłodzonaZupa Chłodzona
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn