Karczoch Vichyssoise
Karczoch Vichyssoise może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka karczocha serca, pół na pół, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Vichyssoise, Vichyssoise, oraz Vichyssoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś pierwsze 4 składniki do wrzenia w dużym niereaktywnym rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 40 do 45 minut lub do miękkości.
Puree do wygładzenia w 2 partiach w robocie kuchennym, dodając 1/4 szklanki pół na pół i pół marynowane karczochy serca do każdej partii.
Przenieś każdą partię do dużego, niereaktywnego dzbana.
Wymieszaj pozostałą 1 szklankę pół na pół, mleko, sól i pieprz. Aby uzyskać dodatkową cierpkość, w razie potrzeby, wymieszaj 1 do 2 łyżek zastrzeżonego płynu karczochowego. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Ubijamy, kadzi do schłodzonych misek do zupy i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.