Karaibska biała fasola

Karaibska biała fasola
Karaibska biała fasola to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 6 porcji. Ta przystawka ma 118 kalorii , 6 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Za 41 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis zachwycił 14 osób. Jeśli masz pod ręką paprykę, czosnek, sazon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilku osobom bardzo smakowało to środkowoamerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 73% , to danie jest solidne. Karaibski ryż i fasola , karaibski ryż i fasola oraz karaibski ryż i fasola są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj cebulę i zielony pieprz; gotować, aż cebula zacznie brązowieć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (0,18 Uncji) Opakowanie Sazonu Z Kolendrą I Achiote1 (0,18 Uncji) Opakowanie Sazonu Z Kolendrą I Achiote
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodajemy wodę, białą fasolę, sos pomidorowy, czosnek, kolendrę i calabazę. Doprawić sazonem, kostką bulionową, solą, pieprzem i kminkiem; dobrze wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Fasola BiałaFasola Biała
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do wrzenia, przykryć i gotować, aż calabaza zmięknie, około 20 minut.
4
Zdejmij pokrywkę i kontynuuj gotowanie, aż sos zgęstnieje, jeszcze około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn