Kapusta Z Patelni

Kapusta Z Patelni
Kapusta na patelni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 98 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, paprykę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Patelnia kapusta i szynka, Kapusta Z Patelni, oraz Patelnia Z Kapusty Kiełbasa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni; dodać kapustę i zielony pieprz i wrzucić do herbu. Wymieszać z wodą, solą i pieprzem. Przykryć; dusić 8-10 minut lub do miękkości kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać serek śmietankowy; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn