Kapusta Utopiona: Verza Affogata

Kapusta Utopiona: Verza Affogata
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny Hor d ' oeuvre? Utopiona kapusta: Verzan Affogata może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 290 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Za $1.7 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, oliwę z oliwek, białe wino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fattisu di Verza: rustykalne wypieki z kapusty, Verza stufata (duszona kapusta włoska), oraz Tortan Ahogada (Kanapka Z Utopioną Wołowiną) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pancettę lub boczek, cebulę, rozmaryn i czosnek i dobrze wymieszaj łyżką lub ręcznie, aby połączyć. W 12 do 14-calowej patelni do smażenia połącz mieszaninę z olejem i gotuj na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj kapustę i wymieszaj, aby pokryć mieszanką. Dopraw solą i pieprzem do smaku i wlej wino. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na małym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn