Kapusta i zupa ziemniaczana z kiełbasą z indyka

Kapusta i zupa ziemniaczana z kiełbasą z indyka
Kapusta i zupa ziemniaczana z kiełbasą z indyka to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 434 kalorie, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz płatki czerwonej papryki, cebula, olej do gotowania, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Kiełbasa z indyka, jarmuż i zupa ze słodkich ziemniaków, Kiełbasa Z Indyka, Jarmuż I Zupa Z Dyni, oraz Toskańska zupa z kiełbasą i kapustą z indyka.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, aż rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Kiełbasę wyjąć z garnka, a gdy będzie wystarczająco chłodna, pokroić w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie przezroczysty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać czosnek na patelnię i gotować, mieszając, przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać wodę, bulion, sól i doprowadzić zupę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
8
Dodać kiełbasę, ziemniaki i płatki czerwonej papryki i doprowadzić z powrotem na wolnym ogniu. Gotować, częściowo przykryte, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
9
Dodać jarmuż i przynieść zupę z powrotem na wolnym ogniu. Gotować, częściowo przykryte, aż ziemniaki i jarmuż będą miękkie, o 6 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
JarmużJarmuż
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10
Dodaj czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
11
Propozycje Menu: ciekawy chleb dopełnia ten posiłek aplombą. Spróbuj chleba kukurydzianego lub włoskiej focaccii z pomidorami. Dobry chrupiący bochenek białego chleba też się przyda.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
FocacciaFocaccia
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
12
Rekomendacja win: aromatyczne, kwaśne białe wino, takie jak sauvignon blanc, jest zawsze doskonałym wyborem do liściastych zieleni. Ale serdeczność tej wiejskiej zupy może również dobrze współpracować z pełnym portugalskim czerwonym winem, takim jak Do.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
ZieloniZieloni
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn