Kapusta Gotowana Na Gorąco

Kapusta Gotowana Na Gorąco
Kapusta gotowana na gorąco jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nowa Anglia gotowana Kolacja (peklowana wołowina i kapusta), Gotowana wołowina, kapusta i zupa ziemniaczana. Edycja specjalna, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wszystkie składniki do wrzenia w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 25 minut lub aż kapusta jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn