Kandyzowane Trufle Z Ciasta Imbirowego

Kandyzowane Trufle Z Ciasta Imbirowego
Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 36 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz likier amaretto, lukier z masłem waniliowym, krystalizowany imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Trufle Z Ciasta Malinowego, Funt Ciasto Trufle 3 Sposoby, oraz Trufle Tortowe Bourbon-Pecan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Crumble pół miliona dolarów Funt ciasto do dużej miski; wymieszać w lukier masło waniliowe, 1/3 szklanki drobno posiekane krystalizuje imbir, i likier amaretto aż mieszanina zachowuje swój kształt. Uformuj w 1-calowe kulki i umieść na papierze woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Likier AmarettoLikier Amaretto
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
LukierLukier
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać wodę na głębokość 1 cala do dna podwójnego kotła na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
3
Włożyć słodko-gorzką czekoladę i półsłodką czekoladę do podwójnego kotła nad gotującą się wodą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
4
Zdjąć z ognia. Trufle zanurzyć w roztopionej czekoladzie; ułożyć na wyłożonej woskiem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Natychmiast posypać drobno posiekanym krystalizowanym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia3
Magazyn