Kandyzowane pomidory z ciasteczkami bazylii
Kandyzowane pomidory z ciasteczkami Bazyliowymi to Wegetariańskie przystawka. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 522 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, grecki jogurt, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomidory Kandyzowane, Kandyzowane Pomidory Cherry, oraz Kandyzowana Sałatka Z Pomidorów Balsamicznych I Mozzarelli.
Instrukcje
Ciasteczka: drobno posiekać bazylii i umieścić w robocie kuchennym.
Dodać sok z cytryny i wymieszać do dobrze wymieszanego.
Wlać do miski i ubić jajko. W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. W trzeciej dużej misce, masło śmietankowe i cukier razem, a następnie wymieszać w mieszaninie bazylii jaj i mieszaniny mąki, aż ciasto tworzy. Kształt w kulkę, przykryć plastikiem i schłodzić w lodówce przez kilka godzin. Rozgrzej piekarnik do 325°F. Miarka łyżki stołowejpełna ciasta i uformować na małe rundy. Ułożyć na blasze wyłożonej pergaminem. Przechowywać w lodówce przez około 10 minut. Następnie piec przez około 12-15 minut. Pomidory: Rozgrzej piekarnik do 400°F.
Pokrój pomidory na pół i ułóż połówki pomidorów na blasze do pieczenia. Masuj masło z cukrem i 2 łyżkami miodu, aby utworzyć pastę.
Rozłóż ¼ mieszaniny na każdej z 4 połówek pomidorów.
Obficie posypać dodatkowym cukrem.