Kandyzowane Nasiona Dyni Imbirowej: Surowe Lub Prażone
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Jeśli $2.95 za porcję spada w budżecie, kandyzowane pestki dyni imbiru: surowe lub opiekane może być super bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka celtyckiej soli morskiej, 3? korzeń imbiru, namoczone pestki dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z dyni z Polentanem i kandyzowanymi pestkami dyni, Jedzenie dla dwojga: kandyzowane pestki dyni, oraz Zupa dyniowa z kandyzowanymi pestkami dyni.