Kanapki ze stekiem z serem pleśniowym i majonezem Peppadew

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać stek kanapki z serem pleśniowym i Peppadew Mayo spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 77g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 1556 kalorii. Na 8,87 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka oleju roślinnego, ciabatta, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Ze Stekiem Z Serem Pleśniowym, Kanapki ze stekiem z serem pleśniowym i pieczoną szalotką, oraz Grillowane kanapki Portobello "stek" z sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić paprykę Peppadew i majonez w robocie kuchennym i pulsować, aż mniej więcej posiekane.
Przełożyć do miski; wyczyścić Robot kuchenny.
Dodać ser pleśniowy, śmietanę i 1/2 łyżeczki pieprzu do procesora i pulsować aż do połączenia. (Spready mogą być wykonane 1 dzień wcześniej; przykryć i schłodzić.)
Rozgrzej grill do średniej wysokości i posmaruj olejem roślinnym.
Steki posypać 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grill, aż termometr włożony do rejestrów mięsa 135 stopni F dla średnio rzadkich, około 4 minut na stronę.
Przenieść steki do deski do krojenia i doprawić solą; odstawić na 10 minut. W międzyczasie posmaruj wnętrza rolek olejem roślinnym i grilluj ścięte bocznie, aż zostaną zaznaczone, około 1 minuty.
Rozłóż 3 łyżki majonezu Peppadew na dolnej połowie każdej rolki, a następnie rozłóż 1 łyżkę mieszanki sera pleśniowego na górnej połowie. Stek pokroić na ziarno i podzielić na bułki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019