Kanapki z łososia suszone trawą cytrynową to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 127 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, nasiona kminku, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 godzin i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Łososiem, Kanapki Z Łososiem, oraz Kanapki Z Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast całe przyprawy na suchej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 2 do 3 protokół. Lekko ostudzić i zmiażdżyć w moździerzu i tłuczku lub w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać cukier, sól i przyprawy razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Z grubsza posiekaj zarówno łodygi trawy cytrynowej, jak i kolendrę, a następnie wymieszaj je razem, można to zrobić ręcznie lub w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Ułóż łososia, skórkę w dół na desce do krojenia. W razie potrzeby wyciągnij kości szpilki z filetów. Rozrzucić mieszankę utwardzania nad rybą, a następnie mieszankę trawy cytrynowej i kolendry. (To może wydawać się dużo pocierać, ale użyj tego wszystkiego.) Ułóż filety razem, od strony skóry i owinąć szczelnie folią. Ustaw opakowanie na talerzu, przykryj inną płytą lub małą blachą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
3 łyżki Oleju Roślinnego
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Umieść od 2 do 3 puszek na górze, aby schudnąć rybę. Przechowywać w lodówce przez 2 do 3 dni przerzucanie łososia codziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Rozwiń łososia i opłucz pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć przyprawy i zioła. Dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Łososia pokroić pod niewielkim kątem, tak cienki, jak to tylko możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Jeśli robi to z wyprzedzeniem położyć łososia na pergaminie wyłożonej patelni, przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać na plasterku ogórka lub palca ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki, Do Podania
Gałązki Kopru Włoskiego
9
Udekorować ziołami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.