Kanapki Z Wieprzowiną Teriyaki
Kanapki z wieprzowiną Teriyaki to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 383 kalorie, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieczeń z łopatki wieprzowej, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wolnowar Teriyaki Pulled Pork, oraz Kanapki z wieprzowiną z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń kroimy na pół. Na dużej patelni, brązowy pieczeń w oleju; miejsce w 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj cebulę, 1/2 szklanki sosu teriyaki i sok ananasowy. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7-9 godzin lub do miękkości mięsa.
Usunąć pieczeń; odstawić. W małej misce, połączyć mąkę i pozostały sos teriyaki, aż będzie gładka; mieszać do gotowania soki. Przykryć i gotować na wysokiej 30-40 minut lub aż zgęstnieje.
Mięso rozdrobnić dwoma widelcami; powrócić do powolnej kuchenki i podgrzać. Łyżka 1/2 szklanki na każdą bułkę; wierzch z plasterkiem ananasa.