Kanapki Z Wieprzowiną Ciągniętą
Kanapki z wieprzowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 737 kalorii, 76g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, boston butt, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis od Foodnetwork ma 1166 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest doskonałe. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Kanapki z wieprzowiną z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej go do wysokiej z jednej strony; umieść namoczone wióry drewniane w pudełku dla palaczy. Po paleniu zmniejsz ciepło, aby utrzymać temperaturę 275 stopni F i ugotuj wieprzowinę, przykrytą, na chłodniejszej stronie grilla.
Wymieszać paprykę, cukier i cebulę w proszku w misce.
Przełożyć 3 łyżki przyprawy do osobnej miski, dodać 2 łyżki soli i 3 łyżki pieprzu i wmasować na wieprzowinę. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do 1 dnia. (Zastrzegamy sobie pozostałą przyprawę do grilla.)
Przygotować zrębki:namoczyć 6 szklanek zrębków w wodzie, około 15 minut, a następnie odcedzić. Nie przesadzaj, bo drewno zgasi ogień.
Zapal grill: napełnij palacza lub czajnik grill węglem drzewnym i światłem. (Pat używa płynu do zapalniczek; można również użyć rozrusznika kominkowego.) Gdy węgle są w większości białe, rozłóż je szczypcami.
Rozłóż 1/2 szklanki zrębków na węglach (użyj 1 szklanki do grilla w czajniku). Temperatura grilla powinna wynosić około 275 stopni F.
Umieść tłuszcz wieprzowy-strona w dół na stojaku w palaczu lub na grillu. Przykryć i gotować, obracając wieprzowinę co godzinę lub tak, aż termometr włożony do centrum rejestruje 165 stopni F, około 6 godzin w sumie.
Feed the grill: jak wieprzowina gotuje, dodać więcej węgla drzewnego i wiórów, aby utrzymać temperaturę między 250 stopni F I 275 stopni F i utrzymać poziom dymu.
Zrobić sos: w międzyczasie, wymieszać ketchup, 1 szklanka wody, oba cukry, 1 1/2 łyżeczki pieprzu, cebula i musztarda w proszku, sok z cytryny, sos Worcestershire, ocet, syrop kukurydziany i 1 łyżka zarezerwowanej przyprawy do grilla w rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, co najmniej 2 godziny.
Ostudzić, a następnie podgrzać na grillu, gdy będzie gotowy do użycia.
Przenieś wieprzowinę do obramowanej blachy do pieczenia (będziesz chciał złapać wszystkie aromatyczne soki) i odstawić, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa, ułożyć na talerzu i wlać soki z blachy do pieczenia na wierzch.
Zrobić kanapki: ułożyć wieprzowinę na dnie bułki, pomalować odrobiną sosu barbecue, na wierzchu polać i przykryć wierzchem bułki. Najlepsza kanapka na świecie!