Kanapki Z Tuńczykiem Curry
Kanapki z tuńczykiem curry to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 31g białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz sól cebuli, bułki kanapkowe, curry w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tatar Z Tuńczyka Curry, Curry Tuńczyk Topi Się, oraz Curry Tuńczyk Topić.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pierwsze pięć składników; dodać tuńczyka i dobrze wymieszać.
Roladki rozprowadzić z dodatkiem majonezu w razie potrzeby; na wierzchu 1/2 szklanki mieszanki tuńczyka i sałaty.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.