Kanapki Z Tuńczykiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kanapki z tuńczykiem może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka bułek kanapkowych, bułka tarta, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patty Z Tuńczykiem, Patelnia Smażony Tuńczyk Patty, oraz Kanapki Z Patty Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć jajko, musztarda, okruchy i tuńczyka; dobrze wymieszać. Kształt na cztery paszteciki (mieszanina będzie miękka). Na patelni na średnim ogniu, smażyć paszteciki w oleju po obu stronach, aż lekko rumiane.
Umieść po dwa paszteciki na każdej rolce.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.