Kanapki Z Sum Smażone W Piekarniku
Kanapki z suma smażonego w piekarniku to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 28g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Jeśli masz bułki hoagie, sól, białka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sum Smażony W Piekarniku, Sum Smażony W Piekarniku, oraz Sum Smażony W Piekarniku.
Instrukcje
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku.
Połączyć majonez, smaki, kapary, 1/8 łyżeczki soli i sos pieprzowy w małej misce, dobrze mieszając. Odstawić.
Mąkę, paprykę, 1/2 łyżeczki czosnku w proszku, 1/8 łyżeczki soli i pieprzu połączyć w płytkim naczyniu.
Białka umieścić w płytkiej misce.
Połączyć mąkę kukurydzianą, Pozostałe 1/8 łyżeczka soli, i pozostałe 1/4 łyżeczka czosnku w proszku w płytkim naczyniu. Pracując z 1 filetem na raz, pogłębiaj w mące. Zanurzyć w białkach jaj; pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej.
Umieść filet na talerzu; powtórz procedurę z pozostałymi filetami, mąką, białkami i mieszanką mąki kukurydzianej.
Przelać filety na rozgrzaną blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Lekko posmarować filety sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 6 minut. Włączyć filety i płaszcz z gotowania sprayu; piec dodatkowe 6 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść 1 dolną połowę rolki na każdej z 4 płyt. Top każdej porcji z 1/4 szklanki sałaty, 1 filet, 2 plastry pomidora, i 1 plaster cebuli.
Rozprowadzić 4 łyżeczki mieszanki majonezu na ściętej stronie każdej rolki; umieścić na kanapkach.
Uwaga dotycząca piwa: na długo przed przywłaszczeniem terminu "pilsner" przez amerykańskich megabrewerów, opisywał on lager o aromatach kwiatowych i czystym, suchym wykończeniu. Stoudt ' s Pils ($8/6-pack) z Pensylwanii ożywia tę tradycję, dzięki czemu to piwo idealnie nadaje się do lżejszych dań, takich jak te kanapki. Ten pilsner jest ostry, ale aromatyczny, z spienioną białą głową, bready aromaty i satysfakcjonującą goryczką chmielu, która przecina kremowy majonez. Jeffery Lindenmuth
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio