Kanapki z serem z cebulą i boczkiem
Kanapki z cebulą i bekonem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 19g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 100 centów za porcję. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bekon, wiedeński chleb, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Cebulą Boczkową, Kanapki z boczkiem, szpinakiem i czerwoną cebulą z musztardą Malinowo-Chipotową, oraz Kanapki Z Figami, Kozim Serem I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu o 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż prawie gotowane.
Dodać cebulę. Gotować 2 do 3 protokół, obracając od czasu do czasu, do miękkości.
Usuń boczek i cebulę z patelni. Rezerwy 1 łyżka kapie w patelni.
Aby każda kanapka, warstwa ser, boczek i cebula między 2 kromki chleba.
Miejsce 2 kanapki w kapie w patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu 3 do 5 minut, obracając raz, aż chleb będzie chrupiący i złocisty i ser topi się. Powtórz z pozostałymi kanapkami.