Kanapki Z Pieczoną Czerwoną Papryką
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tapenadę z oliwek, Chleb focaccia, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić razem czerwoną paprykę i czosnek w małej misce.
Pokrój górną połowę chleba równomiernie tapenadą i pokrój dolną połowę serem kozim.
Warstwa mieszanki czerwonej papryki i rukoli na kozim serze.
Ułożyć górną połowę chleba, tapenadę od strony dołu, na warstwach czerwonej papryki i rukoli.